Publicat: 1 Noiembrie, 2017 - 19:31

Astăzi, 01.11.2017, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile „Alexandru cel Bun ” Bacău a avut loc o activitate festivă dedicată trecerii în corpul ofiţerilor a colegului nostru, sergentului major Hrincă Florin.

Festivitatea de avansare la gradul de sublocotenent s-a desfăşurat în prezenţa cadrelor din unitate. Înaintarea în grad, prin Ordinul Ministrului Afacerilor Interne, vine ca urmare a promovării de către colegul nostru a examenului organizat de Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău în vederea ocupării unei funcţii vacante prin trecerea maiştrilor militari şi subofiţerilor în corpul ofiţerilor.  
Comandantul unităţii, domnul colonel Sandu Ion, a prezentat ordinul de avansare şi numire în funcţie şi i-a urat mult succes în activitatea pe care urmează să o desfăşoare: „ Este un moment cu o semnificaţie deosebită pentru unitatea noastră,  este un câştig pentru noi toţi; domeniul în care va activa colegul nostru este unul complex. Este o dovadă de profesionalism şi ambiţie având în vedere că selecţia a fost una riguroasă.” a declarat comandantul unităţii, domnul colonel Sandu Ion.