Publicat: 12 Iunie, 2017 - 08:34
Share

Asociația Shakespeare School pentru Educație are plăcerea anunţă Festivitatea de Premiere a celei de-a 9 a ediții a concursului Shakespeare School Essay Competition, la care ați avut amabilitatea și generozitatea să ne fiți partener.

Evenimentul va avea loc luni,  12 iunie 2017, ora 11:00, la Sala ArCub Gabroveni  (Str. Lipscani nr. 84 — 90 cu corespondent în stradă Gabroveni nr. 50-53,  București).

Concursul național de eseuri în limba engleză a făcut și anul acesta înconjurul țării. Au intrat în competiție aproximativ 4.000 de tineri din toate județele,  care au acceptat provocarea de a-și expune punctul de vedere în legătură cu jocurile video— dependenta sau sport al minții ?

Juriul va premia în cadrul Festivității cele mai bune 24 de eseuri finaliste, (categoriile de vârsta 11 — 14 ani și 15 — 19 de ani), semnate de tineri cu talent la scris dar și cu un nivel excelent al limbii engleze.

Câștigătorii locului I de la fiecare categorie de vârsta vor petrece două săptămâni în campusurile unor colegii și universități de top din Marea Britanie,  în tabere de limba engleză în valoare de peste 1500 de lire fiecare.

În cadrul festivității va fi acordat și Trofeul Excelenței,  pentru județul cu cei mai mulți reprezentanți în concurs, precum și distincția Certificate of Excellence acordată profesorului cu cei mai mulți elevi înscriși.

La eveniment va lua cuvântul și Ambasadorul Competiției, Cristian Onetiu - antreprenor de succes, cu o experiență de peste 15 ani, prezent în Top 500 Forbes, speaker, consultant de business pentru companii internaționale, autor.