Publicat: 10 August, 2018 - 15:19

Polițiștii din Oradea sunt în alertă, după ce o fată de 13 ani a dispărut de acasă, surse judiciare declarând, vineri că este vorba despre copilul care și-a înjunghiat bunica cu mai multe lovituri de cuțit.

Potrivit unui comunicat al IPJ Bihor transmis, vineri, oricine poate oferi detalii cu privire la fata de 13 ani dispărută este rugat să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

„Abigail Bordaş, de 13 ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, a plecat voluntar de la domiciliu la 8 august 2018, în jurul orei 18.30 şi nu a mai revenit. Minora a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, fiind găsită de polițiști de fiecare dată, pe raza municipiului Oradea. Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, se arată în documentul citat.

Fetiţa are aproximativ 1,60 m înălțime, 53 de kilograme, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten închis, de lungime medie, rasă în partea stângă, constituție slabă, nu are semne particulare, iar ca îmbrăcăminte purta maieu negru, blugi scurți, pantofi sport, negri cu alb.

Fetiță în vârstă de 13 ani din Oradea și-a înjunghiat, miercuri seara, bunica în vârstă de 65 de ani cu mai multe lovituri de cuțit, aceasta fiind internată în spital în stare stabilă.