Publicat: 22 Septembrie, 2019 - 19:36
Share
Acesta a părăsit țara imediat după crimă

Fetita de 11 ani din localitatea Gura Suţii, județul Dâmbovița, care vineri nu s-a mai întors acasă de la şcoală, a fost găsită duminică, moartă. Trupul copilei a fost găsit în nişte tufişuri şi ar prezenta urma de violenţă. Sunt suspiciuni că fetiţa a fost bătută şi violată, înainte de a fi ucisă. Ea a fost găsită înfăşurată în celofan şi, foarte probabil, a fost sugrumată.

Principalul suspect în acest caz e un cetăţean olandez. Conform primelor informații, poliția îi știe numele și acesta a reușit să fugă din țară. El a închiriat o mașină, iar poliția a intrat în posesia automobilului. Olandezul avea un apartament închiriat în București și ar fi venit în România special pentru a abuza copii.

El a venit la Bucureşti în urmă cu câteva zile, a închiriat un apartament şi o maşină. La volanul acesteia a plecat pe DN7, spre Piteşti, şi se pare că a urmărit copile în preajma unităţilor de învăţământ.Poliţiştii, jandarmi şi voluntari au căutat-o cu câini de urmă din momentul dispariţiei,

La acţiunea de căutare a fost folosit şi un elicopter. Mihaela Adriana Fieraru a dispărut pe drumul de la şcoală către casă.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Geo: