Publicat: 27 Octombrie, 2016 - 10:34
Share

Asociația „Familia Tradițională” organizează astăzi, 27 octombrie 2016, de la ora 18:30, la Cafeneaua Art Georgies Iași, a doua întâlnire „Dor de familie” cu tema „Fiecare naștere are povestea ei ”, avându-i ca invitați pe ing. Radu și dr. Gabriela Tofan, împreună cu cei trei copii ai lor.

Invitații vor vorbi despre experiențele de naștere ale celor trei copii pe care îi au (acum in vârstă de 7 ani, 4 ani și jumătate și 1 an și jumatate), nașteri care s-au întâmplat în trei contexte diferite: maternitatea publică din Bordeaux, maternitatea publică din Iași și, în final, nașterea acasă. Trei nașteri naturale, fără anestezie. Toate, căutări pentru un ambient prietenos, securizant, astfel încât atenția să fie îndreptată spre înăuntru și durerea să poată fi controlată. "Munca” în echipă este definitorie, bărbatul având un rol activ. Comunicare, armonie, iubire.

Familia, alcătuită din bărbat și femeie, este nucleul de bază al unei societăți care vrea un viitor. Fiecare copil ar trebui să fie un dar deosebit, rodul dragostei. Dar, în același timp și o provocare în a conștientiza neputințele, a schimba ceva în viață, a ne educa. Fiecare naștere are povestea ei. Cu durere, emoție și bucurie multă. Moment important în viața familiei. Dar important este să ne "naștem" și noi permanent întru cele bune și de folos ca să putem crește și educa pe cei pe care i-am născut.

Participarea este liberă.