Publicat: 5 Aprilie, 2020 - 10:00
Share

Iyanna 'Yaya' Mayweather, fiica campionului de box Floyd Mayweather Jr, se află în custodia poliției din Houston, după ce a înjunghiat o femeie.

Iyanna Mayweather, în vârstă de 19 ani, a fost arestată pentru agresiune agravată și dusă la închisoarea județului Harris din Houston, la primele ore ale zilei de sâmbătă dimineața, transmite presa americană (TMZ) . 

Se raportează că a fost implicată într-o altercație între femei,cu Lapattra Lashai Jacobs, la casa rapperului de 20 de ani, după ce aceasta a găsit perechea împreună.

Se spune că Mayweather i-a spus lui Jacobs să plece și că a fost logodită cu YoungBoy, transmite TMZ.

Apoi, a avut loc un incident în bucătărie în care Jacobs s-a îndreptat amenințătoare spre Mayweather înainte ca ea să răspundă  înjunghind-o. Nu este clar în ce stare se află Jacobs în prezent.

Iyanna Mayweather - cunoscută și sub numele de Yaya - a afirmat că a fost nevoită să se apere. 

Tânăra de 19 ani este unul dintre cei patru copii ai lui Floyd Mayweather, iar mama ei este antreprenoarea Melissa Brim.

Tragedia a lovit recent familia Mayweather atunci când mama a trei dintre frații lui Iyanna, Josie Harris, a fost găsită moartă la ea acasă, în California. (TravelWireNews)

Tag-uri Geo: