30 septembrie 2022

Filarmonica de Stat Sibiu pune în vânzare pachete de bilete pentru perioada aprilie – iunie 2022

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Aşteptarea a luat sfârşit! Odată cu ridicarea tuturor restricţiilor legate de organizarea de evenimente, invităm publicul să-şi asigure din timp locurile la concertele şi recitalurile din programul stagiunii „MaraTONUL muzical” prin achiziţionarea pachetelor de bilete.

Pachetele de bilete vor fi puse în vânzare din 21 până în 24 martie, la preţul de 450 lei, şi asigură accesul la nouă concerte simfonice – din care un concert extraordinar – şi trei recitaluri camerale, în perioada aprilie-iunie 2022. Se acordă 50 % reducere pentru pensionari, studenţi şi elevi. Pentru început, vom oferi 200 de pachete de bilete, cu posibilitatea de a suplimenta numărul acestora, în funcţie de solicitările publicului, dacă reglementările legale ne vor permite acest lucru.

Programul casei de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (str. Cetăţii, nr. 3-5) este de luni până joi, în intervalele orare 10.00-12.00, respectiv 13.00-16.00.

Persoanele care achiziţionează pachetul de bilete vor beneficia de o reducere importantă din preţul pentru concertul extraordinar din 19 iunie, de la 100 lei la doar 40 lei, respectiv 20 lei în cazul pensionarilor, elevilor sau studenţilor.

Din 9 martie, şi-a încetat aplicabilitatea HG 171/03.02.2022 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Astfel, încetează toate restricţiile, precum şi restrângerea sau interzicerea unor activităţi aşa cum erau prevăzute în actul normativ menţionat. Cu toate acestea, recomandăm publicului să respecte în continuare normele sporite de igienă în scopul combaterii COVID-19 şi să poarte masca de protecţie pe întreaga durată a vizitei.

Acţiunile Filarmonicii de Stat Sibiu sunt posibile cu finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu.

Sprijiniţi muzica Filarmonicii Sibiu! Deveniţi mecena prin donaţii onorifice în contul: RO 86 TREZ 57621 G 370100XXXX (CUI/CF Filarmonica de Stat Sibiu: 4556263)

Urmăriţi-ne pe: facebook.com/FilarmonicaSibiu | youtube.com/FilarmonicadeStatSibiu | instagram.com/filarmonicasibiu | https://filarmonicasibiu.app.link/asCULTa | tiktok.com/@FilarmonicaDeStatSibiu