27 octombrie 2021

Filarmonica „George Enescu” deschide stagiunea camerală 2021-2022 cu un recital de orgă

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Sâmbătă, 9 octombrie, Filarmonica „George Enescu” deschide stagiunea camerală 2021-2022 cu un recital de orgă. Protagonistul serii este Ulrich Walther, muzicianul format la Conservatorul de stat de muzică şi arte dramatice din Stuttgart şi câştigătorul unor prestigioase premii la competiţii internaţionale, printre care Premiul I la Concursurile Internaţionale de Orgă de la Korschenbroich şi Heidenheim/Germania şi St.Albans/Marea Britanie, Premiul I şi Premiul Messiaen la Concursul Bach-Liszt din Erfurt-Weimar-Merseburg/Germania, premiul II şi premiul special la Concursul Internaţional de Orgă de la Graz/ Austria. Activitatea sa concertistică este bogată iar profilul de muzician se completează cu latura pedagogică şi o originală activitatea de compozitor ce presupune improvizaţii la orgă pentru filmele mute.

Concertul organistului Ulrich Walther la Bucureşti este organizat în colaborare cu Asociaţia Kultur Banat şi Festivalul Internaţional de Orgă FIO.

Recital de orgă
Sâmbătă, 9 octombrie, ora 19, Ateneul Român

DESCHIDEREA STAGIUNII CAMERALE

Recital de orgă
ULRICH WALTHER

Program
Johann Sebastian Bach
Simfonia ” Wir danken Dir Gott” BWV 29 (arr. Ulrich Walther)
Concerto BWV 596
Choral „Wer nur den lieben Gott” BWV 647
Passacaglia BWV 582
Ludwig van Beethoven
Adagio assai din Cinci piese pentru ceas muzical (arr. Severin Zohrer)
Nikolai Kapustin
Pastorală şi Toccatina, din op. 40
Marcel Dupre
Trei preludii şi fugi, op. 7

Biletele se pot procura:
– De la Casa de Bilete a Ateneului Român
Program: Marţi – Vineri 12:00 – 19:00. Plata doar în numerar.
Telefon: 021.315.68.75
– Online, accesand site-ul www.fge.org.ro – sectiunea „Calendar”. Vă rugăm să luaţi în considerare că, odată început procesul de rezervare online, locurile vor fi blocate timp de 30 minute. Numărul maxim de bilete ce pot fi achiziţionate într-o sesiune online este de şase bilete. Biletele odată cumpărate nu sunt returnabile decât în condiţiile prevăzute de lege.

Accesul în sala Ateneului Român este permis „cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, dacă toţi participanţii sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 şi este asigurată purtarea măştii de protecţie”.

Verificarea acestor condiţii se va face prin prezentarea certificatului verde la accesul în incinta Ateneului Român.