Publicat: 2 Iunie, 2016 - 19:31

De vineri, românii vor putea vedea în avanpremieră,  la Cine Globe, filmul „Warcraft. Începutul”, film bazat pe faimoasele jocuri şi cărţi fantastice, care prezintă povestea civilizaţiei Azeroth-ului şi lupta lor cu războinicii dintr-o altă lume. 

Alte premiere de săptămâna aceasta sunt: „Ţestoasele Ninja 2” şi „Maşina de bani”.

Cei care au crescut cu desenele animate cu Ţestoasele Ninja, care cuceriseră întreaga lume în anii '90, îi vor putea revedea pe Michelangelo, Donatello, Leonardo şi Raphael, alături de Megan Fox, într-o nouă aventură pentru a salva oraşul de o nouă ameninţare în filmul „Ţestoasele Ninja 2”.

În thrillerul „Maşina de bani”, George Clooney şi Julia Roberts îi interpretează pe Lee Gates, gazda unei emisiuni financiare televizate, şi pe Patty, producătoarea acestei emisiuni, care sunt puşi într-o situaţie extremă atunci când un investitor furios, care pierduse totul (Jack O’Connell), le ia pe sus studioul. În timpul unei emisiuni tensionate, care se transmite live la televiziune, Lee şi Patty trebuie să dea în vileag conspiraţia ce stă la baza dezvoltării rapide a pieţelor high–tech din lume.

Din data de 26 Mai, Cine Grand România a devenit Cine Globe România, rebrandingul ajutând compania să transmită mai bine strategia sa internaţională de extindere.