Publicat: 25 Mai, 2018 - 16:09

În data de 27 mai a.c., pe Stadionul "Naţional Arena" vor avea loc finala Cupei României la fotbal şi finala Cupei României de Juniori:

-începând cu ora 17.00, meciul de fotbal dintre echipele F.C.S.B. şi F.C. Dinamo 1948;
-începând cu ora 21.00, meciul de fotbal dintre echipele F.C. Hermannstadt - CS U Craiova.

Începând cu ora 13:00, se va restricţiona traficul rutier, cu excepţia R.A.T.B., progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti şi al Brigăzii Rutiere, după cum urmează:
- Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;

- Str. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă, respectiv Şos. Iancului (în funcţie de valorile de trafic) până la intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;

- Str. Vatra Luminoasă, între străzile Tony Bulandra şi str. Pierre de Coubertin (ambele sensuri de circulaţie), spaţiul necesar parcării autocarelor suporterilor CS U Craiova;

- Str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond str. Maior Coravu;

- Str. Sg. Vasile Şerbănică, între Bd. Basarabia şi intrarea în stadion;

- Banda I a Bd. Nicolae Grigorescu, între Bd. Basarabia şi Str. Constantin Brâncuşi (sensul de circulaţie spre Parcul IOR), spaţiul necesar parcării autocarelor suporterilor F.C. Hermannstadt;

- Bd. Basarabia, între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău, pentru defluirea pietonală dacă situaţia o va impune.

Se va restricţiona traficul rutier pe banda I de circulaţie, progresiv, în jurul orei 17.00, pe traseul de deplasare al suporterilor CS U Craiova, care vor sosi cu trenul: Gara Obor - Bd. Ferdinand - Str. Baicului - Şos. Pantelimon - Bd. Pierre de Coubertin - Arena Naţională şi retur după încheierea meciului de fotbal.

Începând cu ora 20.00, din data de 26 mai a.c., se va restricţiona parcarea autoturismelor în zona intrării din Bd. Basarabia a Stadionului Naţional Arena, cu ajutorul Poliţiei Locale sector 2.

Totodată, începând cu ora 13.00, din data de 27 mai a.c., se va restricţiona parcarea autoturismelor şi pe Bd. Nicolae Grigorescu, între Bd. Basarabia şi Str. Constantin Brâncuşi, cu ajutorul Poliţiei Locale sector 3.

De asemenea, începând cu ora 13.00, data de mai sus şi până la încheierea evenimentului, pentru prevenirea opririlor/staţionărilor neregulamentare de pe Str. Vatra Luminosă şi pe Str. Tony Bulandra, se va solicita sprijinul Poliţiilor Locale competente teritorial.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule:
* să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic;
* să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă;
* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;
* să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere;
* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic. 

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Harta cu restricţii poate fi consultată pe site-ul https://bpr.politiaromana.ro

Tag-uri Institutii: