Publicat: 5 Martie, 2017 - 15:21
Share

România își va alege duminică seara câștigătorul de la finala națională a Eurovision care ne va reprezenta la Kiev. Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare momentele artistice de duminică pentru a hotărî cine merită să ajungă în marea luptă.

Reprezentantul României la Eurovision 2017 va fi desemnat de public prin intermediul televotingului.

Cei zece concurenți care vor participa la finala selecției naționale se pregătesc intens pentru marele eveniment și au încredere că, indiferent dacă vor câștiga sau nu, au făcut un pas important în carieră prin participarea la acest concurs.

Finala selecției naționale Eurovision va fi transmisă pe mai multe posturi tv și va putea fi urmărită și în Piața Universității, unde s-a amplasat un ecran imens.

Marea finală Eurovision 2017, care se va desfășura pe scena de la Kiev, Ucraina, va avea loc pe 13 mai. În ceea ce privește semifinalele, România a fost programată să cânte în a doua semifinală a concursului, cea de pe 11 mai.

Trofeul Eurovision România va putea fi obținut de unul dintre cei zece concurenți, care vor intra în concurs în ordinea următoare: Ana Maria Mirică, Ilinca feat. Alex Florea, Eduard Santha, Xandra,  MIHAI,  Maxim, Tavi Colen & Emma, Instinct, Ramona Nerra și Cristina Vasiu.