Publicat: 16 Mai, 2018 - 12:25

Junior Achievement (JA) România anunţă finala națională a celei mai importante competiții europene de antreprenoriat pentru tineri, JA Company of the Year 2018, organizată în data de 22 mai, de la ora 10:00, la Hotel Pullman București World Trade Center, sala Plaza - Piața Montreal, nr.10.

JA Company of the Year este ce mai mare competiție europeană de antreprenoriat adresată tinerilor care doresc să își transforme o idee de afacere într-un pilot sau un start-up, împreună cu prietenii și colegii lor. Anul acesta, peste 100 de mini-companii, create de elevi și studenți cu potențial antreprenorial au intrat în incubatorul educațional de afaceri - JA BizzFactory™. Cele mai bune 31 de echipe, selectate în urma participării în incubator, își vor prezenta marți planurile de afaceri în fața juriului și a publicului. 
Finala națională a competiției se va desfășura sub forma unui târg, pe parcursul căruia tinerii își vor expune podusele și serviciile realizate în cadrul companiilor pilot:

10:00 – 10:30: Deschiderea competiției

11:00 - 13.00: Business Pitch - prezentare planurilor de afaceri 

13:45 – 15:15: Vizitarea standurilor companiilor pilot

Ceremonia de premiere a echipelor câștigătoare va avea loc miercuri, 23 mai, în cadrul ediției aniversare a Galei JA Hall of Fame – INVESTEȘTE ÎN EDUCAȚIE!®, ce se va desfășura la  Ateneul Român, de la ora 18:00.
În cadrul acestui eveniment prestigios, vor fi premiate echipe de elevi și studenți, care au participat în anul școlar 2017-2018 la programe internaționale de educație economică, antreprenorială, financiară și pentru orientare profesională, precum și companiile și profesioniștii care au susținut aceste programe pentru a se desfășura gratuit în școli și universități, la nivel național și european. 
Tototdată, pe scena Ateneului vor fi sărbătoriți directorii de școli și profesorii excepționali, nominalizați de tinerii din întreaga țară, în cadrul proiectului aniversar PROFESORI DE MILIOANE!, proiect prin care Junior Achievement România sărbătorește 25 de ani de implicare activă în educația din România.

Atașate găsiți mai multe informații despre ambele evenimente.
Vă rugăm să confirmați participarea până la data de 21 mai, ora 12:00, la adresa de email: carmen.macavei@jaromania.org

Am fi onorați să vă avem alături la ambele evenimente.