Publicat: 15 Mai, 2017 - 20:30
Share

Junior Achievement (JA) România organizează finala națională a celei mai prestigioase competiții europene de antreprenoriat pentru tineri, JA Compania Anului 2017, în data de 24 mai de la ora 10:00, la Hotel Novotel - Calea Victoriei 37B.

JA Compania Anului este ce mai mare competiție europeană de antreprenoriat adresată tinerilor care doresc să își transforme o idee de afacere într-un pilot sau un start-up împreună cu prietenii și colegii lor.

Anul acesta, peste 150 de start-up-uri create de elevi și studenți cu potențial antreprenorial au intrat în incubatorul educațional de afaceri JA BizzFactory™. De la ora 13:00 puteți vizita standurile echipelor finaliste în competiția JA Compania anului 2017 și puteti fi alături de echipele și de profesorii cu care ați lucrat anul acesta în calitate de consultanți voluntari.

De asemenea, JA organizează și la Gala JA Hall of Fame – INVESTEȘTE ÎN EDUCAȚIE!®, ediția a VII-a, ce va avea loc tot miercuri, pe 24 mai, de la ora 17.30 la Ateneul Român și care va reuni peste 600 de elevi, studenți, profesori și reprezentanți ai companiilor din România care investesc în programe educaționale.

În cadrul evenimentului vor fi premiate cele mai bune echipe de elevi, studenți și profesori, care au participat în anul școlar 2016-2017 la programe internaționale de educație economică, antreprenorială, financiară, educație pentru orientare profesională și dezvoltare a abilităților pentru viață, educație pentru sănătate, precum și companiile care au susținut aceste programe în școli și universități, la nivel național și european.