Publicat: 16 Ianuarie, 2019 - 15:16
Share

Guvernul pregăteşte o Ordonanţă prin care Ministerul Finanţelor Publice urmează să preia de la ANAF Direcţia Mari Contribuabili şi direcţiile regionale. "PSD aplică lovitura decisivă şi desfiinţează de facto ANAF", afirmă Gelu Diaconu, fost preşedinte ANAF.

"ART. 46 - (1) În termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe, Ministerul Finanțelor Publice supune spre aprobare Guvernului hotărârea de modificare a actelor normative de organizare și funcționare ale Ministerului Finanțelor Publice și Agenției Naţionale de Administrare Fiscală.

(2) În termen de 30 zile de la data intrării în vigoare a hotărârii prevăzute la alin.(1), Ministerul Finanțelor Publice preia de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili și direcțiile generale regionale ale finanțelor publice, pe bază de protocol de predare-preluare, numărul de posturi, personalul, patrimoniul și prevederile bugetare corespunzătoare activității preluate", se arată în proiectul de OG.

Tag-uri Institutii: