Publicat: 12 Septembrie, 2018 - 12:53
Share
pentru companiile de tehnologie cu cea mai mare creștere din Marea Britanie

Ebury, compania fintech specializată în plăți transfrontaliere și credite pentru dezvoltare, prezentă din acest an și în România, sub conducerea lui Johan Gabriels, s-a plasat pe locul 73 în clasamentul “The Sunday Times Tech Track 100” anunțat pe 9 septembrie. “The Sunday Times Tech Track” clasifică primele 100 de companii private din Marea Britanie cu cele mai rapide vânzări în ultimii trei ani.

“Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați sprijinit până acum. Această realizare nu ar fi fost posibilă fără baza noastră de clienți loiali, aflată în continuă creștere, și fără echipa noastră fantastică din Europa, America de Nord, Orientul Mijlociu și Australia,” au declarat reprezentanții companiei.  

Biroul Ebury din România, deschis în martie 2018, este cel de-al 15-lea lansat de companie în 13 țări de pe trei continente în ultimii 5 ani. Ebury intenționează să deschidă până la 10 birouri noi la nivel global și să atingă numărul de 1000 de angajați până la sfârșitul anului curent. În prezent compania are în jur de 650 de angajați. 

“Având tranzacții în valoare de peste 12.5 miliarde de lire, clasarea Ebury în topul “Tech Track 100” este un rezultat anticipat și, în același timp, un parcurs normal ce se datorează dedicării constante a echipei pentru inovare și crearea de soluții tehnologice care sunt cu adevărat fintech. Țin să îmi felicit colegii pentru rezultatele notabile obținute și să le mulțumesc tuturor clienților și partenerilor pentru încrederea acordată,” a declarat Johan Gabriels, CEO Ebury Romania.  

Ebury combină expertiza serviciilor financiare cu tehnologii inovatoare pentru a permite tuturor întreprinderilor să tranzacționeze pe plan internațional. Compania oferă o combinație unică de soluții de plăți, gestionare a riscurilor și creditare, către peste 24.000 de organizații din 20 de țări.

Compania Ebury, înființată în 2009, cu sediul central la Londa, este unul dintre fintech-urile cu cea mai rapidă creștere, având peste 650 de angajați și birouri în 11 țări europene, Canada și Dubai. Ebury combină expertiza serviciilor financiare cu tehnologii inovatoare pentru a permite tuturor întreprinderilor să tranzacționeze pe plan internațional. Compania oferă o combinație unică de soluții de plăți, gestionare a riscurilor și creditare, către peste 24.000 de organizații din 20 de țări, efectuând tranzacții în peste 140 de valute.

Ebury este reglementată ca o instituție autorizată de monedă electronică de către Autoritatea pentru Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA), devansând cele trei standarde FCA, care acoperă: adecvarea capitalului, protecția clientului și managementul riscului intern. Ebury a câștigat peste 15 premii internaționale până în prezent, fiind desemnată una dintre companiile de top din sectorul fintech.
 

Tag-uri Nume: