Publicat: 14 Aprilie, 2014 - 12:14
Share

Senatorul PSD Gabriela Vranceanu Firea se teme de ameninţările "cu puşcăria" adresate familiei sale, duminică seara, de preşedintele Traian Băsescu.

Invitat, duminica seara, la Realitatea TV, şeful statului a fost intrebat şi despre cazul Nana, iar acesta a negat că tranzactiile ar putea fi nule, asa cum susţine comisia parlamentară din care face parte şi Gabriela Firea.

"Ea ar face mai bine sa fie atentă şi să se preocupe de ce se intampla in 'mosia' soţului ei, ca s-ar putea sa nu-l mai gaseasca intr-o zi acasa", a spus Băsescu.

Firea a declarat la Antena 3, că, dupa ltiinta sa, sotul sau nu este in acest moment anchetat de Parchet si nici nu are vreun dosar in instanta, adaugand: "Daca nu cumva din luna ianuarie s-au dat niste comenzi pentru a i se fabrica dosare".

Gabriela Firea a mai afirmat ca i se pare "total nefiresc" ca presedintele sa se "razbune" pe cei care constata niste ilegalitati, nu pe cei care le-au comis. "Prefectul de Calarasi este posibil sa declare acele tranzactii nule. Ce o sa faca, o sa ameninte prefectul?", a spus aceasta.

"Fireste ca ma tem pentru familia mea, imi este frica, mi-e teama de acest santaj direct. Vom incerca sa finalizam raportul saptamana asta, urmand ca, dupa scurta sarbatoare de Pasti, sa prezentam raportul in plenul Parlamentului", a mai spus Firea.