15 august 2022

FITS & COLT aduc la Sibiu THE RIDDLE, o vânătoare digitală de comori în aer liber

Movie Theater, Movie, Popcorn, Film Industry, Projection Screen

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Invitaţie la joacă pe străzile Sibiului, la explorare şi rezolvare de ghicitori cu ajutorul telefonului mobil

2022 este primul an în care Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu oferă o experienţă tip treasure hunt, pe toată perioada festivalului, iniţiativă la care Colt s-a alăturat cu bucurie.

The Riddle a fost creat ca răspuns direct la pandemia globală prin care am trecut cu toţii, fiind axat pe o preocupare actuală a societăţii – consumul nostru digital de tehnologie. Ideea The Riddle este aceea de a trimite proiecte şi nu actori, în diferite locaţii din lumea întreagă, de a gândi evenimentele culturale într-un mod sustenabil, sprijinind mediul şi comunitatea.

„La Colt susţinem multiculturalitatea, comunicarea şi tehnologia, iar FITS le împleteşte magic. Pentru noi, colaborarea cu FITS este începutul unei frumoase prietenii pe care ne dorim să o continuăm în anii următori prin implicarea noastră în proiecte valoroase pentru comunitate. Fiind o companie de telecomunicaţii, iubim tehnologia, dar în acelaşi timp facem toate eforturile pentru a deveni o companie cu zero carbon footprint, aşa că ideea The Riddle a rezonat cu noi din primul moment”- Alexandru Matenciuc, Country Manager Colt România.

Vă invităm până în data de 3 iulie la un tur al unora dintre cele mai frumoase locaţii ale oraşului Sibiu. Personajul central The Riddle, „PĂŚn” ne aşteaptă la start, în Piaţa Habermann, în fiecare zi, între orele 9.00 – 22.00, şi ne încurajează să redescoperim minunile din aer liber, căutând coduri QR, rezolvând ghicitori, creând şi împărtăşind propriile mişcări de dans. E o experienţă care ne va antrena mintea şi corpul.

Suntem nerăbdători să aflăm cum aţi experimentat voi The Riddle si vă încurajăm să daţi tag paginii de instagram colt.romania folosind hashtag-urile #TheRiddleExperience #ArtsUnboxed #OutdoorArts.

Premiul pregătit pentru cel mai norocos participant este accesul la fabulosul spectacol Faust – 2 bilete, în cadrul stagiunii din toamnă.

Aşteptăm cu nerăbdare să ne vedem la FITS.

*** Despre Colt
Colt transformă modul în care funcţionează lumea prin puterea conectivităţii. Reţeaua Colt IQ conectează peste 900 de centre de date din Europa, Asia şi cele mai mari centre de afaceri din America de Nord, cu peste 29.000 de centre de date conectate la reţeaua sa. Recunoscut ca inovator şi pionier în reţelele definite prin software (SDN) şi virtualizarea funcţiilor de reţea (NFV), Colt este una dintre cele mai sigure companii din industrie fiind capabilă să ofere clienţilor săi cea mai bună experienţă la un preţ competitiv.

Colt împlineşte anul acesta 30 de ani de activitate iar sediul din Sibiu a ajuns să numere 200 de oameni entuziaşti, în departamente precum Sales & Marketing, Procurement, Software Development, precum şi funcţiuni suport. Pentru mai multe informaţii despre noi, vizitaţi site-ul www.colt.net, pagina de instagram colt.romania sau trimiteţi un mesaj la colt.romania@colt.net

Sursa foto Pixabay