Publicat: 1 Iunie, 2012 - 12:42
Share

Astăzi, începând cu ora 17.00, primarul Sectorului 6, Cristian Poteraș împreună cu Centrul Cultural European Sector 6 vă invită în Parcul Drumul Taberei la spectacolul “Let’s see you dance”. Un spectacol plin de viață, foarte antrenant și cu artiști profesioniști. Tot ce se întâmplă pe scenă captează atenția, nimic nu se repetă, costumele dansatorilor diferă iar coregrafia este de calitate.
La acest eveniment participă cei mai talentaţi dansatori şi coregrafi autohtoni precum Irina Lanciu, Street Dance, Trial& Parkours și Trupa de copii Dolls.

Spectacolul live va debuta la ora 17.00 cu o competiţie de dans la care se pot înscrie toţi cei care iubesc dansul. Mai mult, dansatorii vor urca pe scenă îmbrăcați în costume fluorescente, moment în care, luminile scenei se vor stinge, dansatorii fiind luminați doar cu raze UV. Impactul va fi uimitor iar momentul artistic de neuitat.

Pe parcursul evenimentului vor cânta Alex Velea, Narcotic Sound alături de Cosmin Agache, finalistul de la “Românii au Talent” și Max Dragomir (Vocea României), care vor impresiona publicul cu un show inconfundabil.

Evenimentul se va încheia cu o reprezentaţie de FLASH MOB la care  poate participa toată lumea prezentă în parc, moment ce va culmina cu un foc de artificii.

“Let’s see you dance” este al doilea eveniment live de acest gen organizat în România la care sunt aşteptate peste 4000 de persoane.