9 august 2022

Florian Bodog: Nu vă voi cere să votaţi împotriva solicitării de cercetare a mea

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Update: Plenul Senatului a aprobat, miercuri, solicitarea DNA adresată Camerei superioare a Parlamentului pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru al Sănătăţii Florian Bodog.

În favoarea cererii pronunţându-se 98 senatori, iar 24 „împotrivă”. S-a înregistrat şi o abţinere.

 

Stirea inițială:

Senatorul PSD Florian Bodog a declarat miercuri, în plen, că nu cere colegilor parlamentari să voteze împotriva solicitării DNA privind cercetarea sa penală.

„Din start vă spun că nu vă voi cere să votaţi împotriva solicitării de cercetare a mea, că n-am nimic de ascuns, întotdeauna am răspuns invitaţiilor şi nu este prima dată când am fost invitat la DNA sau la Parchet. (…) Nu-mi este frică de Justiţie şi am încredere în Justiţia din România”, a spus Bodog, în cadrul dezbaterilor privind cererea DNA.

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a solicitat aprobarea Senatului pentru începerea urmăririi penale împotriva fostului ministru al sănătății.

Grupul UDMR din Senat a votat pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru al sănătății, Florian Bodog. Liderul UDMR din Senat, Turos Lóránd a atras atenția asupra faptului că UDMR nu obstrucționează procedurile judiciare.