21 septembrie 2021

Florin Cîţu: Le urez „La mulţi ani”, sănătate şi împliniri tuturor românilor care îşi sărbătoresc astăzi onomastica

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Mesajul premierului Florin Cîţu cu prilejul Zilei Forţelor Terestre

„Astăzi marcăm Ziua Forţelor Terestre din România, zi dedicată militarilor şi întreg personalului civil al celui mai numeros corp al Armatei Române. Sunt oameni pe care îi admir şi cărora se cuvine să le mulţumim pentru înaltul profesionalism şi responsabilitatea de care dau dovadă în tot ceea ce fac pentru a asigura capacitatea defensivă a ţării şi pentru a ne reprezenta cu cinste în misiunile pe care le desfăşoară cu partenerii internaţionali strategici ai României.

Mai mult, sunt mereu alături de oameni în perioade dificile, aşa cum au dovedit în diferite acţiuni desfăşurate şi în sprijinul românilor afectaţi de pandemie.

Indiferent de specificul misiunilor lor, oamenii din structurile Forţelor Terestre şi-au îndeplinit cu seriozitate, dăruire şi curaj, după exemplul patronului lor spiritual Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă din tradiţia creştină, pe care îl sărbătorim tot astăzi.

Îi felicit pentru toată munca lor în misiunile pe care le desfăşoară în ţară sau în afara graniţelor şi le doresc succes şi mai departe. La mulţi ani, tuturor, şi sănătate!

De asemenea, le urez „La mulţi ani”, sănătate şi împliniri tuturor românilor care îşi sărbătoresc astăzi onomastica.”

Florin Cîţu,
Prim-ministru al României