16 octombrie 2021

Florin Cîțu, primele declarații după scandalul din ședința de Guvern

Ministrul Finantelor, Florin Citu participa la dezbaterea dintre reprezentantii organizatiilor patronale si cei ai guvernului, marti 10 decembrie 2019, la hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Distribuie pe rețelele tale sociale:
Premierul Florin Cîțu a făcut primele declarații după scandalul din ședința de Guvern. El a spus că în cazul programului Anghel Saligny procedurile au fost respectate, tocmai de aceea a fost pus pe ordinea de zi, evitând să răspundă dacă acesta are avizul necesar de la Ministerul Justiției.
„Procedurile au fost respectate pentru ca proiectul să fie pus pe ordinea de zi. Niciun proiect nu poate fi pus pe ordinea de zi, dacă nu a respectat toate procedurile legale”, a spus premierul, evitând să spună dacă are aviz de la MJ pe proiectul „Anghel Saligny”.

Şedinţa de guvern a fost suspendată,urmând să fie reluată la ora 19.00. Între timp, premierul Florin Cîţu a ajuns în Parlament la şedinţa grupurilor PNL, unde se va afla şi liderul partidului, Ludovic Orban.

”Şedinţa de Guvern a fost suspendată şi va fi reluată la ora 19. Menţionăm că decizia de suspendare a fost luată în contextul începerii noii sesiuni parlamentare”, a transmis Executivul.