Publicat: 17 August, 2014 - 14:51
Share

Analizând contextul geo-politic actual, putem spune că momentul lui Traian Băsescu este acum, spune psihologul Florin Tudose.

"Contextul geo-politic, momentul actual care ar impune un preşedinte de tip Băsescu acum ar fi vremea lui. Acum ar fi vremea celui de-al doilea mandat al lui Băsescu pentru că la o sută şi ceva de kilometri se întâmplă lucruri incredibile. Aici nu merge cu preşedinţi nici care au studiat la Cambridge, nici care au sărit cu paraşuta. Cred că românii vor fi conştienţi de lucrul ăsta atunci când se vor duce la vot, că nu trebuie să trimită la Cotroceni nici un aventurier, nici vreo mămăligă adormită. Ţara asta trebuie să aibă preşedinte şi prim ministru care să poată face faţă şi unor situaţii excepţionale. Lumea nu este făcută din bucurii, jocuri de baschet şi din dat cu maşinile de curse pe autostrăzi. Preşedintele unei ţări trebuie să fie o persoană responsabilă", a spus Florin Tudose, la Realitatea TV. 

Solicitat să comenteze lacrimile preşedintelui, acesta a explicat: "Traian Băsescu plânge şi când nu trebuie pentru că, de fapt, în spatele durului Băsescu este o structură afectivă, emoţională. Este un personaj care se emoţionează foarte mult şi reuşeşte totuşi să controleze."