Publicat: 8 Ianuarie, 2013 - 16:20
Share

Senatorul PDL Gheorghe Flutur cere USL "să se trezească" şi să iasă din campanie electorală pentru a prezenta românilor situaţia reală a economiei şi strategia privind dezvoltarea economică.

"PDL cere clar unele lucruri USL. Domnilor din USL treziţi-vă, ieşiţi din campania electorală şi prezentaţi românilor situaţia reală a economiei, strategia privind dezvoltarea economică şi avem câteva lucruri pe care dorim să le punctăm", a afirmat democrat-liberalul.

Potrivit lui Flutur, în aceste zile a căzut masca de pe faţa USL-ului.

"Un USL care a avut o mască în opoziţie, a avut o mască în cele opt luni de guvernare din 2012. Vedem astăzi faţa reală a USL după ce s-au văzut cu sacii în căruţă şi au fost votaţi de majoritatea românilor. Vreau să spun că prin comportamentul lor, cei din USL îşi neagă toţi anii din opoziţie, toată perioada în care au vândut iluzii, au făcut propuneri populiste, au criticat guvernarea noastră şi astăzi iau o serie de măsuri pe care altădată le criticau că le luam noi", a spus marţi secretarul general al PDL în cadrul unei conferinţe de presă.

"USL a dat startul majorării impozitelor şi taxelor şi a introducerii de taxelor şi impozite noi. Şi mă refer aici la taxele şi impozitele locale, anunţă introducerea impozitului forfetar pe care l-au blamat şi l-au criticat foarte mult. Şi vă aduc aminte că PNL-ul la acea dată ameninţa chiar cu o moţiune pe ministrul de la acea vreme a IMM-urilor, domnul Niţă pentru introducerea impozitului forfetar. Tare sunt curios care va fi abordarea şi atitudinea dumnealor în perioada următoare, cum asistăm la cosmetizarea taxei auto în timbrul de mediu care a fost vehement criticată de lideri ai USL-ului în decursul timpului", a punctat democrat-liberalul.

Flutur a susţinut că PDL va duce rolul unui partid de opoziţie, arătând oamenilor unde greşesc cei din USL. ,,Noi, PDL ne vom face, vom duce rolul de partid de opoziţie arătând românilor unde greşeşte puterea, ce au promis, ce au făcut, şi mereu o să le aducem aminte de ce au câştigat aceste procente, promiţând unor oameni care i-au votat lucruri pe care le uită (...)", a susţinut el.