5 octombrie 2022

Focşănenii pot plăti taxele şi impozitele locale şi on-line

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Începutul anului înseamnă şi inevitabilele cozi la ghişeele municipalităţii pentru plata taxelor şi impozitelor locale.

Pentru evitarea aglomeraţiei în această perioadă, reamintim focşănenilor că au posibilitatea de a face toate aceste plăţi şi în sistem electronic prin intermediul site-ului www.ghiseul.ro , de acasă sau de oriunde s-ar afla.

Mai mult decât atât, plata on-line ar reprezenta şi o măsură de prevenţie în plus, având în vedere numărul crescut al cazurilor de Covid-19 înregistrat în ultima vreme.

În aceste condiţii, facem un apel public către toţi cetăţenii din Municipiul Focşani să încerce, pe cât posibil, să evite deplasarea la sediul instituţiei în perioada următoare.

Totodată, recomandăm în aceste zile utilizarea serviciilor on-line puse la dispoziţie de Primăria Municipiului Focşani, referindu-ne în primul rând la plata electronică a taxelor şi impozitelor locale.

De asemenea, menţionăm faptul că toţi cei care plătesc integral taxele şi impozitele locale până la 31 martie 2022, beneficiază de reduceri, după cum urmează:

-10% pentru persoane fizice;
-5% pentru persoane juridice.

Pentru a vizualiza toate datele de la rolul dumneavoastră fiscal şi pentru a putea face plăţi electronice, trebuie doar să accesaţi site-ul www.ghiseul.ro şi să urmaţi paşii indicaţi: solicită date de acces – introduceţi CNP-ul – validare card -trimitere e-mail.

Odată ce aţi obţinut user-ul şi parola, puteţi plăti on-line.

Dacă apare cumva mesajul că nu sunt încărcate datele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi la telefon 0237/236000, interior 311.

Vă mulţumim pentru înţelegere.