Publicat: 4 Iulie, 2013 - 16:47

Gheorghe Popescu, actual şef al Serviciului Executări Silite din cadrul Direcţiei Financiare Caraş-Severin, a fost arestat preventiv, joi, după ce ar fi tâlhărit un bărbat, pe o stradă din Reşiţa. Gheorghe Popescu a ocupat în trecut funcţia de director al Administraţiei Fiscale Reşiţa şi cea de director-adjunct al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Caraş-Severin.

Şeful Serviciului Executări Silite Caraş-Severin este acuzat de poliţişti că pe data de 30 iunie ar fi tâlhărit un bărbat, pe o stradă din Reşiţa. Mai exact, oamenii legii susţin că Gheorghe Popescu, însoţit de alţi trei prieteni, l-a blocat în trafic pe reprezentantul unei firme ce se ocupa cu montarea de aparate de aer condiţionat.Mai mult decât atât, cei patru bărbaţi au reuşit să-i fure victimei suma de 5.000 de lei .

„În urma investigaţiilor efectuate şi a declaraţiilor părţii vătămate s-a constatat că în timp ce partea vătămată împreună cu o altă persoană se deplasau cu un autoturism, a fost interceptat de alte două autovehicule din care au coborât patru persoane şi sub ameninţarea cu o sabie, bărbatul a fost deposedat de suma de 5000 lei, fiindu-i înapoiate ulterior telefonul mobil şi suma de 200 lei” , a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, agent de poliţie Ancuţa Cărbunaru.

Din cei 5.000 de lei furaţi, poliţiştii au reuşit să recupereze doar jumătate. Fostul director al Fiscului din Caraş-Severin şi cei trei prieteni ai lui îşi vor petrece următoarele 29 de zile în spatele gratiilor. Ei sunt acuzaţi acum de tâlhărie în formă agravantă.