Publicat: 8 Ianuarie, 2018 - 13:29

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a mers luni, la DIICOT, pentru a da declaraţii în dosarul în care medicul Mihai Lucan este cercetat sub control judiciar pentru delapidarea Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca.

Totodată, vicepreşedintele Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaţilor, Emanuel Ungureanu (USR), va cere Comisiei de control a SRI din Parlament audierea tuturor şefilor de structuri ai SRI din 1990 până azi, să vadă cum au apărat clujenii ”jefuiţi de structuri de tip mafiot”.

Vlad Voiculescu a mers luni, la DIICOT, pentru a da declaraţii în dosarul în care medicul Mihai Lucan, în calitate de martor.

"A existat interesul foarte clar din partea unor oameni care se ocupă de transplat în România să nu existe reguli şi nu existat reguli, iar acele reguli puţine care existau au fost încălcate flagrant. Puteţi să vă uitaţi la cine a condus Agenţia Naţională de Transplant în ultimii ani", a afirmat Voiculescu la intrarea la DIICOT.

Vlad Voiculescu - care la această oră se află la DIICOT - a mai spus că Florian Bodog a fost în Ministerul Sănătăţii cu mult timp înainte de a fi ministru şi chiar a făcut parte din echipa de control care a mers în inspecţie la ANT în urmă cu şapte ani.

Tag-uri Nume: