8 decembrie 2021

Fostul ministru Bogdan Trif a lansat un apel la donații pentru Centrul de zi „Sf. Casian”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Săptămâna trecută am jucat o partidă de Remy cu copiii de la Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilităţi din Turnu Roşu. A fost un joc bun, în care competitorii mei au câştigat. Sunt copii inteligenţi, atenţi şi implicaţi în tot ceea ce fac.

Le-am promis că îmi voi lua revanşa şi i-am provocat, pentru următoarea vizită, la o partidă de fotbal în curtea Centrului, dar şi la una virtuală, de FIFA. Mingile şi playstation-ul vor fi cadou din partea noastră.

Am fost la ei pentru a le duce nişte cadouri dulci, de Paşti, şi jocuri potrivite vârstei lor (Monopoly, Remy, Şah şi cărţi de joc). Bucuria de a avea musafiri şi dorinţa de a-i îmbrăţişa pe cei care le trec pragul sunt impresionante. Aceşti copii au nevoie de dragoste şi de toată atenţia noastră.

La rândul meu, am primit daruri din partea copiilor: un ghiveci cu flori şi un aranjament de Paşti, făcut de ei.

Am fost, din nou, şi la Mediaş, la Centrul de zi „Sf. Casian” pentru terapia copiilor diagnosticaţi cu autism, împreună cu Mihai Macaveiu – preşedintele PSD Mediaş şi consilierul judeţean Dana Morăraş. Şi lor le-am dăruit pungi cu dulciuri şi fructe, dar am făcut şi o donaţie în bani, pentru a ajuta Centrul să facă faţă cheltuielilor curente.

Fac public contul Centrului, în care puteţi dona şi dumneavoastră, contribuind la terapia acestor copii mai puţin norocoşi ca noi: RO80BTRLRONCRT0445700801, deschis la Banca Transilvania din Mediaş, de către Asociaţia Sfântul Casian.

În numele lor şi al părinţilor care fac sacrificii enorme pentru a-şi ajuta copiii, vă mulţumesc!

Deputat Bogdan Trif, Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu