Publicat: 18 Octombrie, 2012 - 20:06
Share


Fostul preşedinte ANRMAP Cristina Trăilă a declarat, joi, într-o conferinţă de presă,  susţinută la sediul central al PDL, că îl va da în judecată pe premierul Victor Ponta pentru calomnie.

"Acest document reprezintă Raportul de control pe care ANRMAP în 13 Iunie l-a efectuat la Primăria Sectorului 3. Este semnat de propriul coleg de bancă al domnului Ponta, domnul Vlădescu. Voi ataca Raportul de control, pe de o parte, ca act administrativ al Guvernului, pe de altă parte, în ceea ce priveşte vorbele aruncate de Victor Ponta, evident că va plăti în instanţă, cu siguranţă", a spus Trăilă, care a menţionat că îl va acţiona în judecată pe premier, pentru calomnie.
 
Întrebată când se va adresa instanţei în ceea ce-l priveşte pe premier, Cristina Trăilă a spus: "Zilele următoare, pe baza Raportului care sper că îmi va fi comunicat".
 
"Victor Ponta demonstrează că nu ştie nimic din ce se întâmplă în propriul Guvern, nici în istituţiile coordonate. De cinci luni este în campanie electorală şi uită că se află la putere. Creează o diversiune în fiecare zi pentru că nu reuşeşte să guverneze, nu ştie ce are de făcut la Guvern şi aruncă fumigene pe piaţă în fiecare zi. A ieşit cu o încropeală de cotrol pe ANRMAP, nu a absorbit niciun leu pe fonduri euroepene şi încearcă să arunce pisica pe alţii", a spus Cristina Trăilă.