27 septembrie 2022

FRĂȚIA  BANILOR

Distribuie pe rețelele tale sociale:

 

Lumea de astăzi este într-o mare „pană” de lideri , de adevărați oameni de Stat , de conducători autentici , serioși și puternici , sobri și cu credință în Dumnezeu . La depunerea jurământului toți jură  (…) , apoi uită ce au jurat , pentru ce au jurat , în fața cui au jurat . Toți – niște ipocriți,  trădători,  mincinoși ,  corupți – atât în fața lui Dumnezeu cât și in fața poporului lor pe care îl manipulează prin bani și alte metode sofisticate și complicate . Niște falși ,  loiali doar banului și propagandei lor mincinoase …

Partidele politice , chiar sunt un rău necesar ?!… Mai degrabă acestea sunt niște grupări cu apucături mafiote , camuflate în entități cumsecade și binevoitoare , darnice și animate de  „spiritul de sacrificiu”… În realitate sunt doar niște adunături formate din oameni eșuați moral dar și profesional : foști medici , ingineri , profesori , ziariști , economiști , chiar foști prelați și fețe bisericești și foști militari , juriști   etc , care fac astăzi pe bunii samariteni , corecți , devotați , pricepuți , demni , omenoși …  Nimic mai fals .

UDMR – consecvenți ideii care a consacrat această uniune ( care nu este partid politic) – Mereu la guvernare . PSD și PNL – niște ipocriți nepricepuți în nimic – supuși partenerului strategic dar și Uniunii Europene .

Politica  externă a unei țări influențează în mod vital starea națiunii respectivei țări și modifică total politica internă a guvernanților de acolo (…)   Atât timp cât politica externă este compromisă , ineficientă și subordonată altor interese decât cele naționale și atât timp cât politica  externă este făcută numai la  indicațiile partenerului strategic și al UE prin personaje alogene cu rădăcini kazare , exact tot atât timp viața socială internă va fi grea , cu perspective sumbre , cu statut nedeclarat de neocolonie .

Aceste personaje care mestecă cuvinte în gură și apoi le scuipă ca pe niște idei savante , aceste personaje anoste , false și duplicitare care se încurcă mereu în exprimări greoaie fără coerență lingvistică , dar și mai grav ,  fără coerență logică și responsabilă , fermă și clară în relațiile cu străinătatea  , care se cred „aleși și divini” – ei bine , aceștia sunt groparii și vânzătorii viitorului României ! Nicio voce nu s-a ridicat  ,,pe bune” din rândul maselor populare , ci doar aventurieri și actori comici sau grobieni pe scena politicii autohtone . Observați-i cum vorbesc , cum se comportă,  cum gândesc ( sau mai degrabă nu gândesc) , cum acționează… și veți vedea niște oameni goi , fără conținut    fără moralitate , onoare , decentă , empatie , fără logică si fără iubire de neam și Țară.

Aceștia conduc destinele Țării… fără pricepere , curaj , credință și respect . Poți scoate un om dintr-o prostie , dar nu poți scoate prostia din capul omului …  Mămăligă nu a explodat în 1989 , ci doar a facut fâss … Cred că în următorii ani mămăliga chiar va exploda … Altfel , va imploza … și asta chiar ar însemna sfârșitul pentru nația asta naivă , anchilozată , traumatizată , chiar bleagă și anesteziată prea mult timp . Somnul rațiunii naște monștri… așadar , Trezirea !!    În istoria modernă a României se găsesc multe momente și exemple în care atât rușii cât și  americanii au adus suferință poporului român , atât prin ,,prea multă” acțiune cât și inacțiune .  Credeți că astăzi  este altfel ?… Nu. Doar jocurile s-au schimbat… timpurile și oamenii. Obiectivul lor este același: Dominația.

O parte dintre celebrii „rezerviști” ai regimului Ceaușescu  și-au perpetuat și consolidat afacerile și influența politică după 1989 , acaparând obiective economice , putere politică – inclusiv prin șantajarea foștilor lor informatori ajunși lideri politici  , temători de dezvăluirile pe care vechii ” securiști”  le puteau livra despre ei .  Numitorul comun al acestora se află în SIE , în nucleul generalilor care s-a contopit cu fosta Securitate și nomenclatură a PCR și nu sunt personaje pozitive care să fie încadrate la categoria  ,,patrioți” , ci la categoria  ” patrihoți și profitori” .

Frăția SIE a existat și există și astăzi…  Fundația Omenia este a respectivului Serviciu ; folosind sintagma ,,românii de pretutindeni” , a fost identificat un domn de pe vremea guvernului Adrian NĂSTASE  și care era șef al departamentului de comunicare , mai apoi a fost depistat la Institutul Eudoxiu HURMUZACHI pentru românii de pretutindeni în guvernul CIOLOȘ . Astăzi acest personaj are ( printre altele) și agenție de presă… care are ca sponsori , pe cine credeți?…  pe lângă TAROM apare și ROMAQUA Group . Această  ,,frăție” a SIE l-a ,,executat” pe Adrian NĂSTASE  cu ajutorul domnilor de la Romaqua Group , companie care are în conducere foști generali și ofițeri SIE .  Ioan PĂUN ( fost consul în China) este cel care l-a ,,turnat” pe Adrian NĂSTASE  , iar numitul CREȚU ( patronul Romaqua Group) este cel care a mers cu tehnică de înregistrare pe el , în biroul președintelui Camerei Deputaților când NĂSTASE  era șeful Camerei Inferioare a Parlamentului și  l-a înregistrat (…)   Însă legătura tuturor din  „frăția” SIE  și   „marele înțelept” de la Romaqua Group este Ică VOINEA , cel care a stat la dreapta Vioricăi DĂNCILĂ  și care a influențat-o să se rupă și ulterior să se dezică de DRAGNEA și care i-a inoculat ideea că va fi prima femeie președinte al României …

Tot Ică VOINEA a făcut lobby  puternic la guvern să fie promovată legea Apelor Minerale . În această combinație obscură și toxică apar multe nume de „oameni” din SIE . Apropos , știți ce s-a băut la nunta lui SI(E) mion ?… Bere și apă minerală produse la Romaqua Group … Pură coincidență , desigur …  Concluzionând , se poate afirma că frățiile au existat , există și vor exista mereu atât timp cât banii și interesele personale și de grup îi vor suda pe acești păpușari inteligenți dar rău intenționați .  Nu putem da vina în totalitate pe cei ” de afară”… pentru că există cu duiumul și lichele autohtone.

Romică Adrian VLAD