Publicat: 27 Iulie, 2016 - 16:16
Share

Institutul Cultural Român de la Stockholm susține participarea artistului român Gabriel Grama la ediția din acest an a simpozionului și atelierului de pictură 'Art Beyond Boundaries', care se va desfășura în perioada 4-14 august în Sundbyberg.

Pe parcursul celor 10 zile, artistul român alături de ceilalți invitați va avea ocazia de a lucra împreună și de a experimenta și alte tehnici de lucru decât cele abordate în operele individuale. Rezultatul colaborării va fi prezentat la finalul atelierului sub forma unei expoziții, deschisă publicului pe durata a trei zile, între 16 și 19 august, la Primăria municipalității Sundbyberg. Lucrările expuse vor fi realizate de artiști în timpul atelierului, în cele două etape: cea de lucru în grup și cea împreună cu grupele de copii selectate să se întâlnească și să lucreze cu artiștii prezenți la ediția din acest an a atelierului.

Gabriel Grama (n. 1976, Piatra-Neamț) este absolvent al Universității de Arte Plastice 'George Enescu' din Iași, secția Sculptură, în anul 2000. A organizat până în prezent 6 expoziții personale și a participat la numeroase expoziții de grup în diferite orașe din Grecia. Gabriel Grama a participat în 2015 la Simpozionul de artă ? 'Art Amalgamation' din Bangalore, India.

Teodora Cașcarade,

coordonator de proiect la ICR Stockholm