5 iulie 2022

Gabriela Firea: 50 milioane de euro vor fi alocate pentru realizarea a 150 de centre de zi la nivel local dedicate protecției copilului

Gabriela Firea
Distribuie pe rețelele tale sociale:

„Vom atrage fonduri europene pentru o parte dintre proiectele asumate în programul de guvernare. Fie că vorbim de sprijinirea tinerilor, a copiilor abandonați de părinți sau de prevenirea violenței domestice orice sprijin financiar este necesar, iar fondurile nerambursabile sunt o șansă pe care nu trebuie să o ratăm”, a transmis ministrul ministrul familiei, tineretului și egalității de șanse, Gabriela Firea.

„Vom atrage fonduri europene pentru o parte dintre proiectele asumate în programul de guvernare. Fie că vorbim de sprijinirea tinerilor, a copiilor abandonați de părinți sau de prevenirea violenței domestice orice sprijin financiar este necesar, iar fondurile nerambursabile sunt o șansă pe care nu trebuie să o ratăm.

M-am întâlnit cu europarlamentarul Victor Negrescu, unul dintre cei mai respectați specialiști români în fonduri europene și membru în echipa social-democrată.

Am discutat despre posibilitatea ca Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse să atragă fonduri europene pentru proiecte în domeniul familiei, tineretului sau protecției drepturilor copiilor. Există programe operaționale de unde putem obține fonduri importante.

Proiectele incluse în Planul Național pentru Relansare și Reziliență sunt extrem de importante, iar Victor Negrescu ne va sprijini în evaluarea acestora. Avem 50 milioane de euro care vor fi alocate pentru realizarea a 150 de centre de zi la nivel local dedicate protecției copilului.

#FonduriNerambursabile #ProiectePentruOameni #Familie #Tineret #Copii”, a scrsi ministrul Gabriela Firea pe Facebook.