Publicat: 19 Aprilie, 2013 - 10:49
Share
In ciuda lipsei de experienta si de vechime in partid

Urmare a încrederii și susținerii din partea Organizației de Femei a PSD, dar și a încrederii care mi-a fost acordată de către conducerea partidului, am luat hotărârea să mă înscriu în competiția pentru alegerea celor 5 vicepreședinți ai PSD din rândul femeilor, a declarat senatorul PSD, Gabriela Firea.

Prezentăm declaraţia senatorului PSD pe acest subiect:
"Faptul că am fost încurajată, de colegi și colege din PSD, să fac acest pas este pentru mine în același timp o onorare dar și o responsabilitate. Sunt convinsă că voi compensa lipsa unei experiențe politice vaste cu puterea de muncă, buna credință și tenacitatea care mă caracterizează.

În cazul în care voi fi aleasă și voi deveni membra a Biroului Politic Național, voi face eforturi pentru a îmbunătăți comunicarea partidului, atât cu mass-media, dar mai ales cu cei care ne-au ales, pentru că oamenilor trebuie să le explicăm în permanență ce-am făcut, dar și ce n-am făcut și din ce motive.

De asemenea, fiind în contact permanent cu oamenii, cu problemele lor sociale, voi milita activ pentru ca prin politicile promovate de USL să acordăm mai mult respect familiilor, pensionarilor, copiilor și, nu în ultimul rând, femeilor, atât celor care stau acasă și își cresc copiii, cât și celor care își doresc o carieră, inclusiv politică.
Așa să-mi ajute Dumnezeu!"