5 octombrie 2022

Gabriela Firea: De Ziua României, îţi propun să nu o mai pedepsim atâta prin vorbe şi prin fapte

Distribuie pe rețelele tale sociale:

„De Ziua României, îţi propun să nu o mai pedepsim atâta prin vorbe şi prin fapte, ci să ne amintim cât de multe sacrificii s-au făcut pentru acest petic de pământ. Astăzi este ziua noastră! Să lăsăm deoparte toate supărările şi nemulţumirile şi să ne bucurăm că suntem ROMÂNI!
ROMÂNIA trebuie să aibă un ideal, idealul unei ţări suverane şi prospere, respectate în lume. Să învăţăm lecţia înaintaşilor noştri şi să rămânem cu faţa la istorie!”, a scris ministrul Tineretului si Familiei, Gabriela Firea, pe Facebook.

„Într-o ţară aşa de frumoasă, cu un trecut aşa de glorios, în mijlocul unui popor atât de deştept, cum să nu fie o adevărată religie iubirea de patrie şi cum să nu-ţi ridici fruntea, ca falnicii strămoşi de odinioară, mândru că poţi spune: Sunt ROMÂN!
Sunt vorbele lui Alexandru Vlahuţă.

România Pitorească a lui Vlahuţă!

România Pitorească a noastră, a tuturor românilor, oriunde ne-am afla pe acest pământ!

De Ziua României, îţi propun să nu o mai pedepsim atâta prin vorbe şi prin fapte, ci să ne amintim cât de multe sacrificii s-au făcut pentru acest petic de pământ.

Astăzi este ziua noastră !

Să lăsăm deoparte toate supărările şi nemulţumirile şi să ne bucurăm că suntem ROMÂNI!

ROMÂNIA trebuie să aibă un ideal, idealul unei ţări suverane şi prospere, respectate în lume.

Să învăţăm lecţia înaintaşilor noştri şi să rămânem cu faţa la istorie!

Cu fiecare bătaie a inimii şi cu fiecare respiraţie, în zile fericite sau în tristeţi împovărătoare, dragostea de ţară ne rămâne neschimbată, precum dragostea de mamă.

La mulţi ani, ROMÂNIA!
La mulţi ani, tuturor românilor!”, a scris Firea pe Facebook.