29 iunie 2022

Gala colindului tradiţional din judeţul Alba – concert extraordinar cu îndrăgiţi interpreţi de folclor

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba organizează sâmbătă, 18 decembrie 2021, ora 18:00, Gala colindului tradiţional din judeţul Alba, un concert extraordinar de colinde româneşti interpretate de Ansamblul Folcloric al Judeţului Alba alături de îndrăgiţi interpreţi de folclor. Evenimentul se desfăşoară cu public la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, însă accesul este permis doar cu respectarea măsurilor în vigoare pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2. Locurile în sală trebuie REZERVATE înainte de concert!

Concertul este susţinut de Ansamblul Folcloric al Judeţului Alba, dirijat de Alexandru Pal, alături de îndrăgiţi interpreţi de folclor precum Nicolae Furdui Iancu şi Tudor Furdui Iancu, Veta Biriş şi Grupul vocal de teologi greco-catolici, Mariana Anghel şi Adriana Anghel, Leontina Fărcaş şi Grupul vocal tradiţional „Muguri de Tezaur”, Ilie Medrea, Roxana Reche, Mirela Mănescu şi Grupul vocal tradiţional „Ţarina”, Marinela Baba, Teodora Zărnescu Craiu şi Maria Dan Păucean, Cristian Ţăran, Floricica Moga, Maria Filimon, Adina Hada şi Miruna Medrea, Nicolae Plută, Dorina Nariţa, Ina Todoran şi Grupul vocal tradiţional „Fetele de pe Târnave”.

„Gala colindului tradiţional din judeţul Alba este un concert extraordinar de colinde româneşti, pe care îl oferim cu drag, în preajma Sfintei Sărbători a Crăciunului, tuturor celor care iubesc tradiţiile şi folclorul. Ne bucurăm să avem alături de noi în acest concert interpreţi îndrăgiţi de folclor, care vin să vestească minunea Naşterii Domnului. Este un eveniment cu public, însă, pentru siguranţa artiştilor şi a participanţilor, accesul va fi permis doar cu respectarea normelor sanitare în vigoare. Le mulţumim tuturor celor care ne vor fi alături la evenimentele culturale organizate de instituţia noastră, în această perioadă, şi îi asigurăm că fiecare acţiune le este oferită din suflet”, a spus Alexandru Pal, managerul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Concertul se va desfăşura cu public, accesul fiind permis până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului şi cu purtarea măştii de protecţie.
Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS- CoV-2, sau prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore, sau prezintă rezultatul negativ al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Accesul în sala de concerte se va face începând cu ora 17:00. Pentru rezervări de locuri, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon: 0747 994 374 sau pe adresa de email: augustinbena@mail.com.