Publicat: 9 Decembrie, 2019 - 17:12
Share
Organizată de Clubul Cavalerilor Hospitalieri și Fundația Filderman pentru Educație, Cultură și Artă

Clubul Cavalerilor Hospitalieri și Fundația Filderman pentru Educație, Cultură și Artă organizează Gala ÎMPREUNĂ/BE YAHAD, marți, 10 decembrie, ora 17:00, la Palatul Noblesse.
În cadrul evenimentului va avea loc festivitatea de semnare a protocolului dintre Clubul Cavalerilor Hospitalieri și Fundația Filderman pentru Educație, Cultură și Artă pentru parafarea proiectelor și activităților culturale și educaționale, sociale și civice, în folosul semenilor indiferent de confesiune sau etnie, realízate de cele două asociații.
Totodată Clubul Cavalerilor Hospitalieri va decerna diplome de excelență, de membru de onoare și de recunoștință unor personalități din mediul academic, civic și social.
Programul cuprinde un recital de pian în interpretarea tinerei pianiste Erica Cadar.
În intenţia de a descoperi şi promova tineri care au aptitudini artistice,
Clubul Cavalerilor Hospitalieri, Fundația Filderman pentru Educație, Cultură și Artă și Federația Comunităților Evreiești din România au iniţiat Tabăra de pictură, „Artistul, martor al viitorului”, adresat tinerilor artiști. O parte dintre lucrările realizate de cei 37 de tineri artiști, elevi ai colegiilor de artă din Bacău, Buzău și Constanța pot fi admirate în cadrul Galei ÎMPREUNĂ/BE YAHAD.
Clubul Cavalerilor Hospitalieri este o asociație neguvernamentală care are ca scop realizarea și promovarea de activități umanitare și în scopuri caritabile de sprijinire a invalizilor, bolnavilor și a persoanelor în vârstă, a săracilor și copiilor fără adăpost, promovarea în societate a principiilor cavalerești și sprijinirea tinerilor talentați prin oferirea de burse dar și promovarea principiilor cavalerești.

Tag-uri Nume: