Publicat: 18 Noiembrie, 2017 - 10:22
Share

In fiecare sfârșit de an, Oxygen Events propune mediului bancar și de afaceri un reper memorabil: recunoașterea și premierea performanței. La 17 noiembrie 2017, Palatul Noblesse – o bijuterie arhitecturală, clădire monument istoric datând din 1881 – a găzduit cea de a 5-a ediție a evenimentului Lecții învățate & Gala Performanței 2017

Unul dintre cele mai importante evenimente financiare al anului, Lecții învățate & Gala Performanței 2017 a reprezentat o radiografie a economiei românești în ultimul an și previziuni imediate, o dezbatere la cald cu personlități ale scenei economice, bancare și financiare românești; O gală care recunoaște și răsplătește performanța și o gală care recunoaște personalitățile animate de valoarea Drag de România.

Agenda evenimentului Lecții învățate & Gala Performanței 2017 a îmbinat în mod creativ discuțiile aplicate, talk-show-ul, testimonialele și momentele de premiere a celor declarați PERFORMERII anului 2017 în domeniile pe care le reprezintă cu profesionalism, etică și implicare socială, aducând beneficii importante României.

Moderatorul dezbaterilor și al talk-show-ului a fost Ana Maria Vasile, jurnalist Wall Street, cu participarea invitaților: Florin Dănescu, președinte executiv ARB, Paula Pârvănescu, secretar de stat, Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Omer Tetik, director general Banca Transilvania, Jorg K. Menzer, partener Noerr, Adrian Vasilescu, consilier strategie, BNR, Mihaela Popa, vicepreședinte CEC Bank, Raluca Andreica, director general Patria Credit, membră a Grupului Patria Bank, Loredana Preda, CEO Noblesse, Stere Farmache, președintele directoratului FRC, Andrei Rădulescu, Senior economist, Banca Transilvania, Adrian Codîrlașu, președinte CFA Romania, Aurelian Dochia, analist financiar, membru CA, BRD-GSG, Monica Dudian, prof.univ. ASE.

Premiile PERFORMER ale Galei Performanței 2017 au fost acordate:

- PERFORMER 2017: Grupul Patria Bank; CEC Bank; Raiffeisen Bank; Asociația Română a Băncilor.

- Drag de România: Omer Tetik, director general al Băncii Transilvania; Jorg K. Menzer, managing director al casei internaționale de avocatură Noerr; Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

- Premiul Special pentru Antreprenoriat în Domeniul Editorial: Editura Integral.

- Premiul Special – O Nouă Eră în Banking : Lumea Digitală; Vasile Baltac; Asociația Română a Băncilor; Allevo; Libra Bank

 

Premiul Special pentru Antreprenoriat în Domeniul Editorial a fost obținut de Editura Integral pentru depășirea așa-numitei „crize a cărții” și lansarea unui concept nou de marketing & distribuție a cărții mai aproape de cumpărător. Motivația premiului a recunoscut performanța antreprenorială a fondatorului editurii, Costel Postolache, care a reușit: crearea de la zero a unei edituri, în anii de criză (2014), și aducerea acesteia în topul editurilor din România în decurs de 3 ani; cea mai rapidă dezvoltare a unei edituri din România în 2017 (o creștere de 250% a cifrei de afaceri în 2017 față de 2016 și o creștere cu 200% a numărului de titluri publicate în 2017 față de 2016), în condițiile în care cele mai multe edituri își restrâng activitatea sau își închid porțile; publicarea, în decurs de 3 ani, a mai mult de 250 de cărți de autori români contemporani, demonstrând că se poate face publishing de succes cu literatură românească; lansarea în 2017 a 4 colecții de mare succes (Secretele Bucureștilor – 24 de volume, Iubiri și Intrigi la Palat – 14 volume, Bucătărescu – 14 volume, Destine controversate – 13 volume), cu un tiraj total de 300.000 de exemplare.