Publicat: 1 Mai, 2016 - 12:52
Share

Campania interactivă de promovare a artiștilor aflați în competiție pentru trofeul UNITER continuă. Intitulată 'Pentru tine cine e câștigătorul?', campania oferă posibilitatea publicului larg să-și susțină favoriții pe site-ul www.uniter.ro.

Juriul final format din Alice Georgescu, Mircea Morariu, Ozana Oancea, Viorica Petrovici, Alexa Visarion va decide câștigătorii în seara zilei de 9 mai.

Începând cu data de 15 aprilie, site-ul www.uniter.ro, pagina de facebook și pagina de youtube găzduiesc clipuri video realizate de actori, regizori de teatru și film, profesioniști din lumea teatrului, intervenții ale breslei care dau competiției un plus de atractivitate.

10 premianți, 32 de nominalizați și peste 500 de invitați din București și din țară sunt așteptați în data de 9 mai la Teatrul 'Regina Maria' din Oradea pentru a sărbători performanța în Teatrul românesc în cadrul Galei Premiilor UNITER. Spectacolul-eveniment va începe la orele 21.00 și va fi transmis în direct pe TVR1, Radio România Cultural și online pe www.tvr.ro și www.uniter.ro.