Publicat: 3 Iulie, 2020 - 15:10
Share

Profesori şi interpreţi ai limbajului mimico gestual care au predat la şcoala TV la această oră. La Gala Teleşcoala participă premierului Ludovic Orban, alături de vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Educației, Monica Anisie.

Sunt premiate aproape 60 de persoane, profesori și interpreți mimico gestuali.

Ministrul Educației, Monica Anisie a înmânat diplomele participanților la programul Teleșcoala și l-ea mulțumit acestora pentru implicarea în program. A spus că educația trebuie să continue în orice condiții, așa că acest proiect va continua. Ministrul a mulțumit profesorilor că s-au pregătit minuțios și că au depășit tracul camerei și au creat o punte de legătură între școală și elevi în condiții de pandemie.

La rândul său, premierul Ludovic Orban a spus că reușita în viață depinde de calitatea educației și că munca profesorilor în Programul Teleșcoala a generat rezultate care s-au văzut. Iar examenele au putut fi organizate, în ciuda unor campanii agresive împotriva acestora.

Președintele director general al TVR a anunțat în premieră că Televiziunea Publică are în plan o platformă online de învățare pentru toate vârstele, a transmis pentru Telejurnal Alexandra Bogdan.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: