Publicat: 20 Noiembrie, 2012 - 17:30
Share

Vestea revenirii trupei Depeche Mode in Romania a fost extrem de bine primită de fani, aceştia grăbindu-se să-şi achiziţioneze biletele pentru unul dintre cele mai aşteptate show-uri din primăvara viitoare! Încă de la punerea în vânzare a acestora, categoria Gazon A a fost cea mai solicitată, fiind în prezent aproape de epuizare. Depeche Mode va concerta anul viitor pe Arena Naţională din Bucureşti, pe data de 15 Mai.
 
Biletele pentru concertul Depeche Mode, ce va avea loc anul viitor, s-au pus în vânzare pe data de 29 Octombrie, acestea fiind achiziţionate într-un ritm extrem de alert. Gazon A este prima dintre categorii care se apropie de sold-out, mai puţin de 200 de bilete rămânând disponibile în această zonă. "Experienţele anterioare ne-au arătat că cele mai căutate bilete pentru acest gen de concerte sunt în categoriile care oferă loc în picioare. Cum cei mai mulţi fani îşi doresc să fie cât mai aproape de trupa preferată, biletele din Gazon A sunt cele mai solicitate, astfel că, în mai puţin de o lună de la anunţul oficial al evenimentului, acestea au fost achiziţionate aproape în totalitate. Recomandarea mea pentru cei care îşi doresc să mai prindă un loc în faţa scenei este aşadar să se grabească", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.
Turneul Depeche Mode va debuta pe data de 7 Mai 2013 la Tel Aviv (Israel), următoarele destinaţii fiind Atena, Sofia şi apoi Bucureşti, urmate de Istanbul, Belgrad şi Budapesta. Concertul Depeche Mode de la Bucureşti va avea loc pe data de 15 Mai 2013 pe Arena Naţională, biletele fiind disponibile online, pe MyTicket.ro  la mai multe categorii de preţuri: 135 (Gazon B), 245 (Gazon A),  145, 170, 200, 240, 275, 320, respectiv 435 lei în tribune şi peluză.

Autor: Călin Angheluţă