Publicat: 18 Septembrie, 2019 - 13:42
Share

GEALAN Fenstersysteme GmbH Germania, unul dintre cei mai mari producători de sisteme de ferestre din PVC, anunță schimbări în echipa de management din România, începând cu data de 16 septembrie. Astfel, poziția de Director General este de acum ocupată de către Nicu Crăciun. Până în prezent, Dl. Crăciun a fost Director de Vânzări și Marketing în cadrul companiei, urmând să coordoneze în continuare, în mod direct, și aceste departamente.

“Sunt onorat de decizia acționarilor GEALAN, de a-mi încredința dezvoltarea companiei pe piața locală. Focusul meu va fi de a alinia și mai mult strategia GEALAN România cu cea a partenerilor și a pieței, pentru a ajunge pe primul loc în topul furnizorilor de profile din România. Inovația și pachetele competitive ne plasează deja în preferințele clienților, iar creșterea de 10% de anul acesta, pe o piață stagnantă, ne dă încredere în strategia noastră de business pe termen mediu și lung.”, spune Nicu Crăciun, Director General GEALAN România.

Nicu Crăciun are peste 15 ani de experiență pe piața locală, ocupând de-a lungul carierei sale poziții de Director de Vânzări, Director Regional sau Managing Director în cadrul mai multor companii multinaționale. A acumulat astfel cunoștințe solide de business management și development pentru companii din domeniul construcțiilor, precum și o înțelegere profundă a pieței și evoluției sale.

Nicu Crăciun este succesorul lui Sorin Dumitrescu, ce a ocupat până în prezent funcția de Director General și care se va dedica unor noi proiecte profesionale și personale.

Despre GEALAN ROMÂNIA
GEALAN România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de profile din PVC, este compania care produce, de peste 20 de ani, profile din PVC pentru uşi şi ferestre, folosind tehnologii germane conform celor mai stricte directive de calitate. În prezent, compania are peste 100 de angajați și colaborează cu mai mult de 225 de firme partenere din întreaga țară, iar pană la finalul anului va înregistra o cifra de afaceri de aproximativ 25 milioane EUR. 

Din 2014, GEALAN face parte din grupul VEKA, liderul pe plan global în domeniul pieței de sisteme de ferestre din PVC, cu o cifră de afaceri de 1 miliard EUR.

 

Tag-uri Institutii: