7 decembrie 2021

George Simion anunță cel mai mare protest al anului si cu ajutorul minerilor

Distribuie pe rețelele tale sociale:

George Simion, co-președintele AUR, l-a numit, marți seara, ”odios” pe premierul Florin Cîțu și a anunțat că Piața Universității din București va găzdui, sâmbătă, cel mai mare protest al anului. Simion a spus că minerii din Valea Jiului, pensionari, medici, studenți și profesori vor participa la evenimentul din weekend.

Simion vrea demiterea lui Cîțu, iar apoi a lui Klaus Iohannis.

”Vom protesta în stradă, în Parlament, în justiție, pentru a da jos acest guvern. Vor veni oameni din toată țara, mineri din Valea Jiului, sâmbătă, de la ora 17:00, în Piața Universității. Protestăm pentru a-l da jos pe Florin Cîțu.

Sistemul îl protejează. Sper să nu îl mai avem pe acest individ odios în fruntea țării. CCR a spus că s-a tergiversat degeaba moțiunea noastră. Pe noi nu ne interesează moțiunea pe care am introdus-o noi, moțiunea PSD, ci să scăpăm de Cîțu. Când spun ”sistem” mă refer la cei care l-au pus pe Cîțu președintele PNL. Trebuie să scăpăm de acest guvern trădător de țară din Palatul Victoria.

Nu avem nicio problemă să ajungem la alegeri anticipate. Mă aștept să vină, la protestul de sâmbătă, zeci de mii de oameni.

Îl dăm jos pe Florin Cîțu, iar apoi o să urmeze Klaus Iohannis.”, a spus George Simion.