25 ianuarie 2022

George Simion (AUR): Guvernul vrea să lichideze tot ce înseamnă antreprenoriat autohton

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) semnalează un abuz fiscal îndreptat împotriva transportatorilor români, prin impunerea unor biruri nejustificate de către un guvern incompetent, care acum se îndreaptă împotriva liberei inițiative.
Vineri, peste 200 de camioane și microbuze au protestat la Suceava împotriva abuzurilor ANAF. Motivul principal al manifestației îl constituie decizia ANAF de a recalcula diurnele șoferilor ca venituri salariale și de a le impozita retroactiv. Alianța pentru Unirea Românilor se raliază demersului transportatorilor români și va face tot posibilul să îi sprijine, în contextul în care AUR și-a asumat promovarea antreprenoriatului autohton și semnalarea abuzurilor făcute de instituțiile unui stat slab, care își maschează incompetența răzbunându-se pe proprii cetățeni.
„Sunt aici șoferi din toată Bucovina, alături de camioanele și TIR-urile cu care își câștigă pâinea. Ei sunt cei care aduc bani în țară, în contextul în care 7% din PIB-ul României înseamnă contribuția transportatorilor români. Faptul că firmele românești de transport sunt puse la pământ de ANAF afectează întreaga economie românească. Nu se mai dorește ca transportatorii români să existe, deoarece Guvernul vrea să lichideze tot ce înseamnă antreprenoriat românesc. Ajunge cu discriminarea transportatorilor români, ajunge cu abuzurile din partea ANAF!”, a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR, prezent la protest.

Biroul de presă al Alianței pentru Unirea Românilor