Publicat: 17 Februarie, 2017 - 10:08

La fiecare doi ani Bienala de la Veneția oferă României un nou prilej de a crește recunoașterea internațională și națională pe care o merită, de reprezentare emblematică a artei contemporane românești în cadrul acestui eveniment. 

Așa cum puteți găsi prezentat în comunicatul atașat, în urma concursului național pentru selectarea proiectului care va reprezenta România la cea de-a 57-a ediție a Expoziției Internaționale de Artă – La Biennale di Venezia, Comisia de selecție a declarat câștigător proiectul Geta Brătescu – Apariții.


Mediile artistice și presa internațională au reacționat cu entuziasm la vestea participării artistei Geta Brătescu la a 57-a ediție a Bienalei de la Veneția și ne dorim ca și România să facă parte din publicul internațional care celebrează cultura prin arta contemporană la acest eveniment prestigios.

Iată câteva link-uri: Artforum  Artnet  Artnews  Happening  Romania Insider   Radio Romania Cultural

Sunt în pregătire o serie de evenimente - lansarea paginii de web apparitions.ro, conferința de lansare a proiectului, lansarea catalogului expoziției dar și conferințe despre opera și personalitea artistei Geta Brătescu și Participarea României la cea de-a 57-a ediție a Expoziției Internaționale de Artă – La Biennale di Venezia.


A 57-a ediție a Expoziției Internaționale de Artă – La Biennale di Venezia, se va desfășura în perioada 13 mai - 26 noiembrie, 2017.
Atașate, găsiți textul comunicatului de presă, câteva imagini cu lucrările artistei Geta Brătescu la rezoluție de web, un link cu imagini la rezoluție de print cât și o listă de credite pentru publicare.