Publicat: 9 Octombrie, 2014 - 16:54

Mai mulți componenți ai ”Generației de Aur” l-au vizitat, joi, pe Gică Popescu cu ocazia zilei sale de naștere, la Penitenciarul Rahova din Capitală.

Gică Hagi, Bogdan Stelea, Daniel Prodan, Constantin Gâlcă, Gabi Balint și Ilie Dumitrescu sunt doar câțiva dintre componenții echipei naționale de la turneul final din 1994, care au ținut să fie alături de Popescu în ziua în care împlinește 47 de ani, informează gsp.ro.

Astfel, fostul căpitan al echipei naționale, condamnat în ”Dosarul transferurilor” la 3 ani și o lună de detenție, și-a revăzut foștii coechipieri joi dimineață în jurul orei 8:30.

Însă susținerea foștilor fotbaliști pentru Gică Popescu nu se rezumă doar la vizita în penitenciar. Chiar ieri, Gică Hagi a declarat pentru Dolce Sport că a hotărât să nu mai fie prezent în tribune la niciun meci al naționalei României, în semn de protest față de situția în care se află fostul său coleg.
 
”Prietenul meu şi totodată unul dintre căpitanii echipei naţionale e în locul unde e şi atît timp cît stă acolo, eu sînt alături de el.Vreau să sufăr şi eu cît suferă şi el. Nu merg la meciurile echipei naţionale cît timp Gică Popescu se află după gratii. Mă uit din faţa televizorului. E o formă de protest", a declarat Gică Hagi.