Publicat: 14 August, 2013 - 18:39
Share

Instanţa a respins cererea lui Gigi Becali de a fi eliberat din închisoare temporar pentru a rezolva problemele firmelor sale. Încercarea latifundiarului de a sensibiliza instanţa a dat greş. Becali a adus în faţa instanţei peste 3.000 de scrisori de la susţinători, pentru a dovedi că nu e un pericol social.

Decizia Curții de Apel Bucureşti este una definitivă. Avocaţii lui Gigi Becali au cerut miercuri instanţei îl elibereze pe acesta pentru a rezolva problemele FC Steaua şi ale firmelor sale.

 

Avocaţii au punctat că Becali trebuie să rezolve problemele survenite la Uzina Mecanică Drăgăşani. Acesta ar trebui să semneze documente clasificate, care nu pot fi duse în penitenciar.

Avocaţii au depus mai multe documente care arată necesitate lăsării în libertate pentru trei luni a lui Gigi Becali.

Tribunalul Bucureşti a amânat pentru miercuri discutarea situaţiei lui Gigi Becali privind întreruperea pedepsei.
Gigi Becali a mai fost adus luni la Tribunalul Bucureşti unde a cerut să fie eliberat la cerere pentru trei luni. Avocaţii săi au solicitat instanţei să îi fie întreruptă pedeapsa cu închisoarea pentru ca să îşi lase în ordine afacerile.

De altfel, avocaţii lui Becali au depus la instanţă mai multe înscrisuri referitoare la situaţia firmelor omului de afaceri, precum şi la situaţia familială a acestuia. Procurorul prezent la şedinţă a spus că ar trebui să se efectueze o anchetă socială pentru a se stabili dacă familia ar nevoie de el.