Publicat: 19 August, 2013 - 13:10
Share
Lucru care i-ar reduce din pedeapsă

Asta ar fi una dintre muncile pe care Gigi Becali le-ar putea presta în Penitenciarul Jilava.


Dezvăluirea a fost făcută de Miron Cozma. De altfel, Gigi Becali a depus de curând o solicitate şefului de la Jilava să fie lăsat să muncească.


"Gigi va coase pantofi şi bocanci în puşcărie, pentru că penitenciarul are diferite contracte cu firme de încălţăminte de afară. E în interesul lui şi nici nu e greu. A fost fraier, pentru că, dacă se apuca de muncă de la început, Gigi ar fi câştigat 7 luni de libertate. Şi ce-i mai important în viaţă decât libertatea?", a declarat Miron Cozma.


Potrivit apropiaţilor lui Becali, latifundiarul a depus deja o cerere pentru a fi lăsat să muncească după ce a aflat că munca în închisoare este obligatorie pentru a putea fi eliberat condiţionat.
În plus, patronul clubului Steaua va mai beneficia de o reducere a pedepsei de câte o săptămână la fiecare lună lucrată. Miron Cozma, în calitate de fost deţinut la Jilava, e una dintre persoanele care l-au sfătuit pe Becali după gratii.


"Dacă e şmecher, Gigi îi dă un cartuş-două de ţigări unui deţinut, pentru ca ăla să-i facă şi norma lui de bocanci pe zi. Aşa poate să joace în continuare table, iar pontajul să meargă. Nu înţeleg de ce avocaţii lui nu-l învaţă chestiile astea. Parcă aud că-i schimbă iar. Nu de alta, dar, ori de câte ori i-am dat câte un sfat, şi-a schimbat avocaţii!", a mai spus Cozma, fost deținut la Jilava.