Publicat: 24 Iunie, 2013 - 17:28
Share


Copiii recuperaţi din "şcoala delincvenţei de cartier", printr-un program unic al Asociaţiei "Gladiator" coordonat de cascadorul Szobi Cseh, vor fi antrenaţi de acum înainte pe cheltuiala Primăriei sectorului 3, care le-a pus la dispoziţie şi o sală din incinta Centrului Sportiv Apollo. Şi asta după ce Şcoala 22 "Mexic" din acelaşi sector a reziliat un contract în acest sens.

Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, a anunţat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că Primăria Sectorului 3 a pus la dispoziţia Asociaţiei Gladiator, al cărei preşedinte este dl. Szoby Cseh, o sală în incinta Complexului Sportiv Apollo .

 „Mă bucur că am putut găsi o soluţie pentru ca Primăria Sectorului 3 şi Asociaţia Gladiator să-şi continue colaborarea. Este o sală în incinta celui mai modern şi mai nou complex sportiv din Bucureşti. Decizia de încetare a contractului prin care Asociaţia condusă de domnul Szoby Cseh îşi desfăşura activitatea în sala de sport a Şcolii Generale nr. 22 a aparţinut conducerii şcolii respective, nu Primăriei Sectorului 3. Sper ca soluţia găsită de noi să permită Asociaţiei Gladiator să-şi continue activitatea în cele mai bune condiţii. Sunt alături de Szoby Cseh în această perioadă grea a vieţii sale. L-am sunat de mai multe ori în această perioadă şi sper să îşi revină cât mai curând”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă.

Sala pusă la dispoziţie de Primăria Sectorului 3 are o suprafaţă de 350 mp şi este dotată cu vestiare şi duşuri.

„Sala este disponibilă începând cu ziua de astăzi. Vom găsi o soluţie pentru a muta aparatele din sala veche în cea nouă în următoarele zile. Este regretabil că o eroare de comunicare a dat naştere acestor interpretări. Eu sprijin activitatea depusă de Szoby Cseh, în aceeaşi măsură cum sprijin toate iniţiativele venite în sprijinul comunităţii din sectorul 3”, a mai precizat Robert Sorin Negoiţă.