4 iulie 2022

GLS Night Cross Challenge a reunit vineri la start alergători din toată ţara

water sprays from under running shoes runner men

Distribuie pe rețelele tale sociale:

A 7-a ediţie a crosului nocturn, GLS Night Cross Challenge, s-a desfăşurat vineri, 20 august, pe aleile din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Concurenţii intraţi în competiţie au fost plini de entuziasm şi poftă de alergare. Copiii au fost cei mai încântaţi să treacă linia de finish în aplauzele susţinătorilor.

Atmosfera a fost antrenată de muzică bună şi jocuri de lumini. Crispus – the Art of Fire au încălzit atmosfera aproape de miezul nopţii în timpul festivităţii de premiere.

Toţi concurenţii care au finalizat cursa au primit medalii de finisher, iar ocupanţii locurilor I, II şi III la cele 22 categorii masculin şi feminin, au fost premiaţi cu câte o cupă personalizată, diplome şi premii-surpriză din partea partenerului principal, GLS România şi din partea partenerului tehnic, Decathlon. Mai mult, primele cinci locuri ale categoriei Avansaţi – open, masculin şi feminin, la cursa de 9 km, au fost recompensate cu premii în bani.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia CAB Sport, cu sprijinul Muzeului ASTRA şi Decathlon, având ca partener principal GLS România. Acţiunea a fost cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu şi de Consiliul Judeţean Sibiu şi se află înscrisă pe Agendele Sportive ale Municipiului şi ale Judeţului Sibiu 2021.

Lista câştigătorilor este afişată pe site-ul oficial, www.acceptaprovocarea.com, iar galeria foto este disponibilă pe pagina de Facebook a evenimentului.

Laura Popa
PR & Marketing
Promo Management
office@promomanagement.ro>