Publicat: 6 Iunie, 2017 - 19:24
Share

Golan reprezintă România pe 17 Iunie, la Arena Naţională, când Kings of Leon cântă în premieră la Bucureşti, în cadrul turneului Walls, evenimentul fiind organizat de Alive în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti. Porţile stadionului se deschid de la ora 17.30. În ordinea programului, Golan intră primii pe scenă, urmaţi de LP şi Kings of Leon. 

Lansată în 2013, trupa Golan are una din cele mai uluitoare ascensiuni din muzica electronică românească. După doar un an de activitate, primeşte premiul revistei Sunete la categoria "Best Electro", iar debutul internaţional are loc în 2015, la festivalul Open'er din Polonia. În prezent, numele lor apare pe afişele festivalurilor din ţară, dar şi din toată Europa. 2017 este un an maraton pentru trupă. Pe 7 Aprilie şi-au lansat primul album, "Intro", la Arenele Romane, iar agenda lor de concerte e plină cu date din Moscova până la Paris.

Alexandru Burcea, Mihai Ristea şi Ernesto aduc o vibraţie proaspătă şi o altă abordare în muzica electronică de astăzi. Compoziţiile lui Mihai, percuţiile exotice ale lui Ernesto şi influenţele clasice şi jazz ale lui Alex se combină într-o armonie deplină. Sunetul este oniric, venit parcă dintr-o altă galaxie, te atrage în lumea lui şi vrei să experimentezi, nu rezişti să nu dansezi pe ritmurile lui.

"Românii sunt, cu siguranţă, printre preferaţii noştri, iar mixul de house şi voce, de muzică electronică şi organică, de jazz şi pop, de frumuseţe şi mesaj, te cuprinde ca o vrajă, fie că eşti prins în atmosfera fierbinte a unui concert de-al lor, fie că le asculţi înregistrările din confortul canapelei de acasă", se spune despre trupa Golan pe europavox.com.

Bilete.ro este vânzător oficial şi exclusiv de bilete la concertul Kings Of Leon. Fanii Kings of Leon şi LP sunt sfătuiţi să-şi achiziţioneze bilete doar de pe site-ul bilete.ro şi din reţeaua Bilete.ro (în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos, în oficiile Poştei Române şi în casieria din incinta Hotel Ibis, Calea Griviţei, nr. 143, parter). Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din reţeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul ţării poate fi găsită online. Bilete.ro nu garantează valabilitatea biletelor achizitionate prin intermediul altor comercianţi. Bilete.ro nu îşi asumă sub nicio formă şi în niciun sens răspunderea pentru eventualele tentative de revânzare a biletelor cumpărate prin intermediul bilete.ro. Orice încercare de revânzare a biletelor la suprapreţ sau prin intermediul altor site-uri de profil este considerată fraudă şi va fi pedepsită conform legislaţiei în vigoare.

Compania Alive a luat naştere din aceeaşi echipă care a creat şi promovat scena muzicii electronice în România: The Mission. Dragostea pentru muzică şi diversitate au fost bazele pentru Alive, un brand care se poarte mândri azi cu o echipă ce însumează 16 ani de experienţă în organizarea show-urilor de amploare, peste 200 de evenimente (concerte / festivaluri / evenimente corporate) şi reprezentaţii cu nume precum Morcheeba, Moby, Gorillaz, The Chemical Brothers,  Parov Stelar, Télépopmusik, Booka Shade, Fatboy Slim, Placebo, Jamie Woon, Jessie Ware, Rixton, Peter Bjorn, John, Sono sau Buena Vista Social Club.

Biletele sunt disponibile online, pe bilete.ro, şi în reţeaua Bilete.ro - în magazinele Inmedio semnalizate "Bilete.ro", în magazinele Germanos, în oficiile Poştei Române şi în casieria din incinta Hotel Ibis, Calea Griviței, nr. 143, parter.

Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din reţeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul ţării poate fi găsită la bilete.ro/partners.asp.

Informaţii despre bilete sunt disponibile la numărul de telefon: +4021.311.93.23

Preţurile biletelor pentru concertul Kings of Leon, de pe 17 Iunie:

- Categoria I - 230 RON
- Categoria II - 180 RON
- Categoria III - 160 RON
- Categoria IV - Sold Out
- Categoria V - 95 RON
- Golden - 285 RON
- Gazon - 190 RON
- VIP - 500 RON