Publicat: 22 Ianuarie, 2012 - 14:06
Share

Deputatul PNL Alina Gorghiu a scris, sâmbătă, pe blog, că apreciază ideea ca senatorii şi deputaţii Opoziţiei să îşi dea demisia din Parlament.

„Se conturează din ce în ce mai mult ideea ca parlamentarii din opoziţie să îşi dea demisia. Personal, abia aştept. Ca politician tânăr, n-am nimic de pierdut. După aproape patru ani în Parlament, am înţeles că în guvernarea PDL a fi deputat în Opoziţie înseamna să te uiţi pur şi simplu la felul în care îţi trec legile pe sub nas, fie prin angajare de răspundere, fie prin ordonanţe de urgenţă. Cred că e o idee bună să-mi dau demisia. Am măcar şansa să intru în campanie şi să mă bat pentru a face parte dintr-un Parlament <altfel>”, scrie deputatul.

„Mai mult decât atât, Parlamentul nu mai este acelaşi ca înainte de proteste. Majoritatea aceasta, contestată public, la modul cel mai evident, nu are dreptul moral de a mai decide soarta legilor în România, aşa cum nici guvernul actual nu o mai poate face. Încrederea populaţiei a fost retrasă în mod oficial", a mais spus Alina Gorghiu.